Σχετικά με εμάς

Το Airsoft Center από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το 2008 μέχρι και σήμερα, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα και πιο γνωστά εμπορικά καταστήματα airsoft στην Ελλάδα. Ως το πρώτο κατάστημα για airsoft στην Ελλάδα, η εταιρεία μας διαθέτει ένα από τα υψηλότερα μερίδια αγοράς στον τομέα αυτό καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του καταναλωτή για υπηρεσίες, λύσεις και προϊόντα υψηλού επιπέδου, σαν αποτέλεσμα της διαρκής ενημέρωσης και παρουσίας μας στις διεθνείς αγορές όλα αυτά τα χρόνια.
Η εταιρεία μας πάντα με γνώμονα την καλύτερη εμπειρία και εξυπηρέτηση των πελατών μας, εκφράζει την πιο μοντέρνα εμπορική προσέγγιση για airsoft στην Ελλάδα, με την λειτουργία του πλέον σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος, πλήρως διαμορφωμένο στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καιρών μας.
Σε συνδυασμό με την ιδιόκτητη πίστα 30 στρεμμάτων στην περιοχή της Βάρης, με service και αναβαθμίσεις για όλη την γκάμα των προϊόντων και εταιρειών airsoft παγκοσμίως και με σταθερό επίκεντρο τον πελάτη, το Airsoft Center αλλάζει, εξελίσσεται, βελτιώνεται στα πρότυπα και στις συνθήκες της νέας εποχής.