L96 Sniper Rifle /w Scope (BK)

Sniper :: Ελατηρίου Sniper

Κατασκευαστής:WELL (CHINA)

Κωδικός Προϊόντος:WELL-MB01-BK

Διαθεσιμότητα:
Εξαντλημένο

WELL (CHINA)
Τιμή: 140,00€

- Capacity: 30 Rounds
- Adjustable Hop Up
- Adjustable Length Butt Stock & Cheek Rest
- Integrated Front and Top Scope Rail
- FPS 440

Real Steel

Διαμέτρημα 7.62 NATO (.308 Win)
Λειτουργία με κλείστρο
Μήκος 44.3 - 47 ίντσες
Βάρος 14.33 lbs (6.5kg) χωρίς πυρομαχικά και διόπτρα
Μήκος κάννης 24 ίντσες
Αυλακώσεις κάννης: Δεξιόστροφες, 1 στροφή σε μήκος 30 εκατ.
Χωρητικότητα γεμιστήρα:  Γεμιστήρας 10 ή 12 φυσιγγίων
Μέγιστο δραστικό βεληνεκές 1000 γιάρδες

Το L96A1 είναι ένα τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή που κατασκευάζεται από την εταιρεία Accuracy International. Είναι το τυφέκιο που χρησιμοποιούν οι ελεύθεροι σκοπευτές του Βρετανικού Στρατού.
Το L96 διαθέτει ρυθμιζόμενο κοντάκιο, ενσωματωμένο ρυθμιζόμενο δίποδα και στατικά σκόπευτρα από σίδηρο (παρόλο που μια διόπτρα 6x42 Schmidt & Bender ήταν στάνταρ εξοπλισμός στα αρχικά μοντέλα παραγωγής). Το L96 στα μέσα της δεκαετίας του ‘80 ανταγωνίστηκε με επιτυχία το τυφέκιο Parker-Hale Model 85 και έγινε το τυφέκιο των ελεύθερων σκοπευτών του Βρετανικού Στρατού, αντικαθιστώντας την πεπαλαιωμένη σειρά τυφεκίων Lee-Enfield L42A1. Η διαδικασία παραγωγής χρησιμοποίησε ελαφρά κράματα, πλαστικό και μέταλλο. Αυτό επέτρεπε μεγαλύτερη αντοχή σε κακομεταχείρηση (το τυφέκιο μπορούσε να υποστεί σημαντική εξωτερική φθορά χωρίς υποβάθμιση της λειτουργίας των εσωτερικών του εξαρτημάτων).

Σχεδιασμένο για επιτυχείς βολές στα 600 μέτρα με την πρώτη και για πυρά παρενόχλησης μέχρι τα 1100 μέτρα, το L96 της Accuracy International βελτιώθηκε με νέα διόπτρα x3-x12 x50. Επιλεγμένες μονάδες διαθέτουν επίσης το τυφέκιο μεγάλων αποστάσεων L115A1 Long range Rifle (LRR), το οποίο χρησιμοποιεί βολίδα διαμετρήματος 8.59mm που είναι βαρύτερη από τη βολίδα 7.62mm του L96 και κατά συνέπεια έχει μικρότερη πιθανότητα να εκτραπεί σε βολές πολύ μεγάλων αποστάσεων.Η ελεύθερη κάννη του L96A1 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και μπορεί να αλλαχτεί σε 5 λεπτά. Το τυφέκιο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε ο χειριστής να είναι σε θέση να φέρει εις πέρας τις πιο πολλές αναγκαίες επισκευές στο πεδίο μάχης, μόνο με τρία κλειδιά Allen και ένα κατσαβίδι.

Το L96A1 δέχεται το φυσίγγιο 7.62x51mm NATO και τροφοδοτείται από αφαιρούμενο γεμιστήρα 10 φυσιγγίων. Ένας ρυθμιζόμενος δίποδας είναι προσαρμοσμένος μπροστά, κάτω από την κάννη. Η ταχύτητα εξόδου της βολίδας είναι 2790 πόδια ανά δευτερόλεπτο. Το L96A1 μπορεί επίσης να δεχθεί μεγάλη γκάμα βάσεων διόπτρας, πτυσσόμενα κοντάκια και σιγαστήρα, και είναι διαθέσιμο και στο εμπόριο. Υπάρχει και ένα στρατιωτικό μοντέλο .50 (12.7mm).

Το L96 είναι μέρος της μεγάλης σειράς «Αρκτικού Πολέμου» της Accuracy International. Τα τυφέκια αυτά προορίζονται για χρήση από δυνάμεις του στρατού, τις ειδικές δυνάμεις και τις δυνάμεις ασφαλείας. Η ονομασία L96A1 είναι εκείνη του Βρετανικού Στρατού για το μοντέλο PM ("Precision Marksman") της Accuracy International, που επέτυχε στις δοκιμές και έγινε το όπλο των Βρετανών ελεύθερων σκοπευτών.

Σημείωση:

Το ανωτέρω όπλο airsoft κατασκευάζεται στην Κίνα και θα περάσει από έλεγχο πριν από την πώληση. Θα ελέγξουμε το όπλο για να εξασφαλίσουμε ότι λειτουργεί σωστά. Στην εξωτερική επιφάνεια του όπλου airsoft μπορεί να υπάρχουν μικρές ατέλειες φινιρίσματος. Λόγω του γεγονότος ότι κατασκευάζονται με κριτήριο τη χαμηλή τιμή, τα όπλα airsoft από Κίνα δεν είναι τόσο ανθεκτικά όσο εκείνα από Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ ή Ταϊβάν.

Δεν υπάρχει εγγύηση, επιστροφές ή ανταλλαγές δεν γίνονται δεκτές.

Παρακαλούμε σκεφθείτε προσεκτικά τα παραπάνω, πριν κάνετε την αγορά σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: